Kalender 2022


Varje vecka under säsong - specifika datum står längre ner


måndagar Hobbykväll för vuxna, mest keramik i Hobbyhuset vid dansbanan. Juni-augusti, kl 18-20. Vi startar första måndagen i juni. Kolla med Lena/141 eller Pia/191.
Läs mer på info-sidan Hobbyhuset

tisdagar Boulekväll på banan bakom fotbollsplanen.
Vi börjar kl 17. Kolla med Lotta/95 eller Richard/176
Mer om boule på Listudden finns på info-sidan.

torsdagar Boulekväll på banan bakom fotbollsplanen.
Vi börjar kl 18. Kolla med Lotta/95 eller Rickard/176
Mer om boule på Listudden finns på info-sidan.

torsdagar Hobbykväll, sy- och handarbete i Barbros trädgård. Vid regn i hobbyhuset vid dansbanan. Vi startar första torsdagen i juni. Tiden är mellan kl 18 och 19.30. Sy- och handarbete. Ta med ditt handarbete och kom och lär känna dina grannar. Kolla med Barbro/90

 lördagar Expeditionen är öppen kl 11-12 varje lördag till början av september.

Speciella datum


14
aug

Ekudden - Naturskyddsföreningen. Slåtter på Ekudden kl 10 - ca 15.
Ängen vid Ekudden sköts sedan 1990 av Söderortskretsen, en del i Stockholmskretsen av Naturskyddsföreningen. Vi slår ängarna med lie. Efteråt räfsar vi och tar bort det slagna gräset. Ju fler vi blir desto roligare har vi och desto större yta klarar vi av att sköta. Kläder efter väder och heltäckande skor. Ta med fika och arbetslust. Kretsen håller med liar och räfsor. https://stockholm.naturskyddsforeningen.se/


14
aug

Listuddens IF arrangerar Listudden runt
kl 14


16
aug

Listuddens IF arrangerar Golf
Ågesta GK kl 17
Anmälan se länk


27
aug

Listuddens IF arrangerar Volleyboll
kl 13


28
aug

Mobila miljöstationen besöker Listudden kl 15.30-16 vid återvinningsstationen
Sth Vatten 08 522 120 00 i samarbete med Ragnsells. Se länk


27
aug

Koloniträdgårdarnas dag

 

10
sept
GA - Gemensamhetsarbete, sista tillfället för säsongen. Samling vid föreningshuset kl 10. Avslutas med korvgrillning och avprickning kl. 14. Det är ditt eget ansvar att se till att du blir ordentligt avprickad för din insats under dagen eller säsongen.

sept Grindarna till området stängs. Se till att hålla dem stängda och låsta så inte obehörig trafik rör sig i området. Stängs samma dag som höstens GA-dag.

25
sept
Äpplets dag
Riksförbundet Svensk Trädgård har instiftat dagen som äpplets dag.
Läs mer på äpplets webbsida

30
sept
Sista dagen för att lämna in motioner till årsmötet.

okt Sommarvattnet stängs. Du måste dessförinnan stänga av ditt vatten vid stolpen och ta bort din tillkoppling, vilket minskar risken för blöt överraskning till våren. Kranen på stolpen ska vara stängd när du släppt vattentrycket.

Vintervatten finns att tillgå på två tappställen inom området. Läs mer på info-sidans vatten.


okt Sopmolokerna stängs för säsongen. Låskolvarna byts ut och därför kommer inte sopnyckeln passa på vintern, men den kommer att fungera i låset igen i vår. Under vintern passar sopnyckeln till vägbommarna.

nov Ekudden - Naturskyddsföreningen. Höststädning på kretsens egen äng i Flatens naturreservat. Vi plockar ihop och eldar kvistar och grenar från årets röjningar samt rensar skräp från stranden. Naturskyddsföreningen står för redskapen. Ta på oömma kläder. När elden har övergått till glöd är det mysigt att grilla, så fyll din matsäck med varm dryck och något att grilla. https://stockholm.naturskyddsforeningen.se/


Till Startsidan