Kalender 2021


Varje vecka under säsong - specifika datum står längre ner


tisdagar Boulekväll på banan bakom fotbollsplanen.
Vi börjar kl 18. Kolla med Lotta/95

Speciella datum


8
aug

Ekudden - Naturskyddsföreningen. Slåtter på Ekudden kl 10- ca 15.
Ängen vid Ekudden sköts sedan 1990 av Söderortskretsen, en del i Stockholmskretsen av Naturskyddsföreningen. Vi slår ängarna med lie. Efteråt räfsar vi och tar bort det slagna gräset. Ju fler vi blir desto roligare har vi och desto större yta klarar vi av att sköta. Kläder efter väder och heltäckande skor. Ta med fika och arbetslust. Kretsen håller med liar och räfsor. https://stockholm.naturskyddsforeningen.se/


aug

Listuddens IF arrangerar olika idrottstävlingar
Se information på anslagstavlorna.


aug

Mobila miljöstationen besöker Listudden
Sth Vatten 08 522 120 00 i samarbete med Ragnsells


28
aug

Koloniträdgårdarnas dag. Kolonitrådgårdsförbundet fyller 100 år i år


4
sept
GA - Gemensamhetsarbete, sista tillfället för säsongen. Samling vid föreningshuset kl 10. Avslutas med korvgrillning och avprickning kl. 14. Det är ditt eget ansvar att se till att du blir ordentligt avprickad för din insats under dagen eller säsongen.

4
sept
Grindarna till området stängs. Se till att hålla dem stängda och låsta så inte obehörig trafik rör sig i området. Grindarna stängs samma dag som höstens GA, enligt årsmötesbeslut i juni 2021.

11
sept
???? kanske Skördefest kl 12 vid föreningshuset
Vem har pimpat det vackraste väghindret/betongröret?
Har du Listuddens högsta, största eller roligaste ...
Köp och sälj årets odlingsresultat i rent eller förädlat skick.

25
sept
Äpplets dag
Riksförbundet Svensk Trädgård har instiftat dagen som äpplets dag.
Läs mer på äpplets webbsida

30
sept
Sista dagen för att lämna in motioner till årsmötet.

okt Sommarvattnet stängs. Du måste dessförinnan stänga av ditt vatten vid stolpen och ta bort din tillkoppling, vilket minskar risken för blöt överraskning till våren. Kranen på stolpen ska vara stängd när du släppt vattentrycket.

Vintervatten finns att tillgå på två tappställen inom området. Läs mer på info-sidans vatten.


okt Sopmolokerna stängs för säsongen. Låskolvarna byts ut och därför kommer inte sopnyckeln passa på vintern, men den kommer att fungera i låset igen i vår. Under vintern passar sopnyckeln till vägbommarna.

nov Ekudden - Naturskyddsföreningen. Höststädning på kretsens egen äng i Flatens naturreservat. Vi plockar ihop och eldar kvistar och grenar från årets röjningar samt rensar skräp från stranden. Naturskyddsföreningen står för redskapen. Ta på oömma kläder. När elden har övergått till glöd är det mysigt att grilla, så fyll din matsäck med varm dryck och något att grilla. https://stockholm.naturskyddsforeningen.se/


Till Startsidan